FAQ over AVG

Wat is het verschil tussen VOF Snackbar De Ring, Snackbar De Ring, Cafetaria De Ring en Petit Restaurant De Ring

Onze cafetaria staat bij de Kamer van koophandel ingeschreven als VOF Snackbar De Ring. Onze handelsnamen zijn Snackbar De Ring, Cafetaria De Ring en/of Petit Restaurant De Ring. Maar geen enkele naam dekt eigenlijk wat we doen. De term snackbar betekend dat je er alleen snacks en patat kunt afhalen. De term cafetaria betekend dat het een snackbar is met een mogelijkheid om het ook ter plaatse te kunnen nuttigen. De term Petit Restaurant betekent dat je ook terecht kunt voor een lunch of diner, waarbij het eten, in ons geval schotels, op borden wordt geserveerd en waarbij je ter plaatse een alcoholisch drankje kunt nuttigen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik online bestel?

Wij verwijzen u, wat betreft online bestellingen, graag door naar de Privacy- en Cookiepolicy opgesteld door Next To Food, de aanbieder/verwerker van ons bestel- kassasysteem. Zelf gebruiken wij uw persoonsgegevens enkel voor het afhandelen van een bestelling. Uw telefoonnummer wordt door ons enkel gebruikt om u bijv. op te bellen als er iets niet op voorraad blijkt te zijn, iets op een bestelling niet geheel duidelijk is, of wanneer de afhaaltijd al is verstreken en nog niemand het heeft opgehaald. Bij bezorging worden de gegevens natuurlijk, buitenom bovenstaande, ook gebruikt om de bestelling juist af te leveren, en er kan, bij uitzondering, gebeld worden, wanneer er bijv. onjuiste adresgegevens zijn ingevoerd of onze bezorger voor de deur staat en er wordt niet open gedaan.

Wat gebeurd er met mijn gegevens als ik via e-mail, WhatsApp of social media contact opneem?

Uw persoonlijke gegevens worden door ons enkel gebruikt om antwoord te kunnen geven op uw bericht. Verder doen wij niks met deze gegevens, en van onze kant zullen deze berichten en bijbehorende gegevens na afhandeling verwijderd worden uit ons systeem. U bent zelf verantwoordelijk welke gegevens u deelt via e-mail, WhatsApp of social media.

Waarom hebben jullie camera’s hangen?

In onze cafetaria hangen voor uw en onze veiligheidheid bewakingscamera’s. Deze camera’s worden bij binnenkomst kenbaar gemaakt d.m.v. een pictogram. Deze opnames worden maximaal 2 weken bewaard. Als er geen aanleiding voor is kijken we deze beelden niet terug. Enkel in geval van een calamiteit, zoals diefstal, overval, bedreiging o.i.d., zullen de beelden, in het kader van bijv. politieonderzoek, bekeken worden en langer bewaard blijven.

Wat doen jullie met mijn persoonlijke gegevens op de spaarkaart?

Op onze spaarkaarten kunt u uw naam kwijt. Wij moeten kunnen aantonen bij de belastingdienst, dat de korting daadwerkelijk met onze gast is verrekend. Daarom vragen wij u enkel uw (voor)naam in te vullen. Deze spaarkaarten bewaren wij 7 jaar in onze administratie. Deze periode is wettelijk bepaald.

Wat doen jullie met mijn persoonlijke gegevens bij winacties?

Wanneer u mee wilt doen aan één van de winacties vanuit ons, VOF Snackbar De Ring, vragen wij om uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden gebruikt om u te verwittigen wanneer u iets heeft gewonnen. Bij acties vanuit VOF Snackbar De Ring, zullen uw gegevens na afloop van de actie direct worden vernietigd.

Maken jullie foto’s van gasten zonder toestemming?

Wanneer wij een foto van u willen maken voor publicatie op social media, website o.i.d,, zullen wij hiervoor altijd uw toestemming vragen. Bij minderjarigen zullen wij toestemming vragen aan de ouder/verzorger of in het geval van bijv. een groep, klas of team aan degene die op dat moment verantwoordelijk is voor de kinderen. Mocht u zich achteraf bedenken, dan zullen wij de foto zo spoedig mogelijk verwijderen, of, in geval van meerdere personen, u onherkenbaar maken.