Laatste nieuws!

Beste Gast,

Omdat wij binnen ons assortiment en bedrijfsvoering aanpassingen/uitbreidingen willen gaan doorvoeren, en dit niet past binnen de formule Snackpoint, hebben wij besloten om ons lidmaatschap bij Snackpoint Nederland op te zeggen en (weer) zelfstandig verder te gaan als Cafetaria – Petit Restaurant De Ring. Dit gaat helaas niet in één keer, i.v.m. voorraad, contracten e.d. Hieronder treft u een overzicht van een aantal al merkbare veranderingen aan:

ASSORTIMENT – MAANDFOLDER

Per 1 maart a.s. zullen wij de acties uit de Snackpoint maandfolder niet meer voeren. 

Alle artikelen op onze eigen prijslijst vallen onder ons vaste assortiment. Deze artikelen zijn, in principe, altijd verkrijgbaar. Ons assortiment vindt u ook op onze website onder het kopje -bestellen-. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan ons nieuwe menu. Zodra deze klaar is, vindt u deze in onze cafetaria. 

VERPAKKINGEN

Wij zelf vinden het erg belangrijk om goed met onze natuur om te gaan. Dit willen wij laten zien met onze verpakkingen. Iets waar Snackpoint Nederland nog niet in mee kon gaan.

De zakken/tassen met de naam Snackpoint komen, natuurlijk. Te vervallen. Deze zijn grote deels al vervangen door zakken/tassen, met een andere opdruk. Natuurlijk nog steeds van ongebleekt papier, en er is gebruik gemaakt van inkt en lijm op natuurlijke basis.

Onze plastic- en foamverpakkingen zijn al, waar mogelijk, vervangen worden door verpakkingen die, wanneer ze in de natuur terecht komen, weinig schade aanrichten. Zo zijn wij al begonnen met bakjes van suikerriet en karton. Ook zullen de rietjes, medio april, vervangen worden door karton, en worden onze vorkjes van hout. 

Onze ijsverpakkingen worden dit voorjaar nader bekeken, zo is er bijv. nog geen goed alternatief voor de plastic deksels, die nodig zijn om ijs en milkshakes te kunnen verpakken tijdens het afhalen.

SPAARACTIE

Onze spaaractie blijft bestaan. Onze nieuwe zegels en kaarten ontvangt u al. Mocht u nog een Snackpointkaart/Snackpointzegels hebben, geen zorgen! U mag gewoon alles door elkaar gebruiken, nieuwe zegels op oude kaarten, oude zegels op de nieuwe kaart. Dus gooi uw Snackpointzegels niet weg, maar spaar gewoon lekker verder en lever deze oude kaarten nog gewoon bij ons in! 

LET OP! Wanneer er De Ring zegeltjes op een Snackpoint spaarkaart geplakt zijn, kan deze enkel nog ingewisseld worden bij ons in Zuidland.

KIDZCLUP

De KidzClup komt te vervallen. Snackpoint Nederland zegt te zorgen voor de uitschrijving van alle leden. 

Verjaardagskaarten kunnen bij ons ingeleverd worden t/m 31 maart a.s., of zolang de voorraad KidzBagz strekt. De verjaardagskaarten kunnen, na 31 maart, enkel nog ingeleverd worden bij een andere Snackpoint. Deze adressen vindt u in de Snackpoint Maandfolder, of op hun website.

Dit was al het nieuws voor nu, volg ons via Facebook of Instagram (#snackbardering) om op de hoogte te blijven van al ons nieuws.

Ferry en Annemiek

Cafetaria – Petit Restaurant De Ring, Zuidland