Friettent met beste sfeer staat in Zuidland

image

Annemiek Reekers ontvangt de Award uit handen van Frietopia. Foto: Frietopia.nl

Voor één van de beste Friettenten van Nederland moet je in de gemeente Bernisse zijn. Snackbar De Ring in Zuidland heeft voor de vierde keer de Frietopia Award gewonnen, met deze keer daarbij een bijzondere vermelding voor friettent met de beste sfeer van Nederland. Van de grootste consumentensite over de Nederlandse friet- en snackcultuur, ontvingen de eigenaar, Ferry Brinkman en zijn echtgenote Annemiek Reekers, zaterdag 13 maart jl., de oorkonde.

Gratis friet

Om iedereen van deze prijs mee te laten genieten, zullen zij op zaterdag 27 maart van 14:00 uur tot 16:00 uur gratis friet en softijs uitdelen, bij hun snackbar aan de Ring 23 in Zuidland.

De top van Nederland

Een andere zaak die ook een bijzondere vermelding kreeg was Cafetaria Manneken Pis Vredenburg, Utrecht, met een Award voor de beste friet van Nederland. Ook ’t Spoantje in het Achterhoekse Wehl, Martin Zwerts in Eindhoven en Rikken in Breedeweg (gemeente Groesbeek) zijn gelauwerd met een awardvoor hun uitmuntende bakkunsten. Alle friettenten verdienen dezelfde prijs en behoren tot de top van Nederland, aldus Frietopia.nl

Bron: Weekblad Spijkenisse, 23-03-2010